Greselile frecvente intalnite in website-uri

Greselile frecvente intalnite in website-uri

Exista foarte multe Website-uri pe internet si numarul acestora creste in fiecare zi. Nivelul de profesionalism al acestora variaza de la un site la altul, dar ce anume face ca un web site sa fie bun? Si care sunt greselile uzuale pe care designerii le fac?
Daca iti doresti ca afacerea ta sa aiba succes atunci incearca sa eviti urmatoarele greseli:

Fundaluri intunecate si text luminos
Personal nu as cumpara niciodata de pe un site care are fundalul negru. De asemenea acest lucru nu este benefic nici la imprimarea paginii respective. O sa observi ca majoritatea website-urilor pe care le facem au un fundal alb si text negru. Pentru a avea un aspect profesional site-ul trebuie sa arate cat mai simplu.

Gazduire WEB gratuita si nume de domenii gratuite
Incearca sa eviti aceste lucruri indiferent de urmari. Nu costa enorm sa ai propriul nume al domeniului si daca ai propria gazduire vei avea mai mult control asupra website-ului tau si asupra informatiilor pe care le contine. Majoritatea celor care ofera gazduire gratuita vor pune pe website-ul tau reclame care il vor face sa arate prea incarcat. De asemenea iti vei dori sa ai propria denumire a site-ului pentru a fi mai usor de gasit de motoarele de cautare(Google, etc.).

Rosu si Albastru
Culorile rosu si albastru se afla la polii opusi ai spectrului. Incearca sa eviti folosirea acestor culori impreuna. Textul rosu pe un fundal albastru, sau invers, are efecte negative asupra vederii si arata foarte rau. De asemenea daca in logo-ul tau sunt folosite aceste culori incearca sa nu le folosesti prea aproape una de alta sau una deasupra celeilalte.

100% site Flash
Chiar daca website-urile flash pot arata foarte bine nu exista posibilitatea ca Google sa le gaseasca. Poti folosi milioane de cuvinte cheie in textul tau de pe website-ul tau flash, acesta poate fi profesional realizat sau cel mai bun Website flash realizat pana acum dar Google il va vedea doar ca un ca un fisier flash si va ignora toate link-urile, textele si imaginile tale.
Rezultatul va fi acela ca site-ul tau nu va fi gasit de motorul de cautare. Noi nu realizam niciodata astfel de site-uri si daca am face-o ar dura oricum multe luni pana ar deveni complet.

Postări asemănătoare
Lasă un Răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile necesare sunt marcate *