Servicii de dezvoltare e-commerce

Dezvoltarea unui site de e-commerce de succes nu se reduce doar la existența unei platforme funcționale. În esență, este o legătură creată între tine și clienții tăi. Noi suntem aici pentru a contribui la modelarea și crearea unor experiențe unice, asigurându-ne că îți îndeplinești promisiunile zi de zi!

SOLUȚII E-COMMERCE DE TOP
Soluțiile noastre e-commerce îmbină inovația și creativitatea pentru a ajuta magazinul tău online să atingă obiectivele. Oferim cele mai bune soluții personalizate pentru a-ți crește vânzările.
DESIGN ȘI INTERFAȚĂ E-COMMERCE PERSONALIZAT
Realizăm interfețe care facilitează navigarea și concepem site-uri web cu încărcare rapidă, pentru a optimiza experiența vizitatorilor tăi și contribuind la eficientizarea procesului de vânzare.
OPTIMIZARE WEBSITE E-COMMERCE
Dezvoltarea de succes a unui site de e-commerce nu se reduce doar la un site care funcționează corespunzător. Sunt detaliile minuțioase care permit clienților să plaseze comenzi cu ușurință și interfețele care favorizează creșterea vânzărilor.
Link imagine
Link imagine
Link imagine
Link imagine
Link imagine
Link imagine

UX ÎMBUNĂTĂȚIT PENTRU A FACILITA ȘI MAI MULT CUMPĂRĂTURILE ONLINE

Dezvoltă-ți afacerea de comerț electronic cu soluții avansate bazate pe cele mai recente tehnologii. Experții noștri oferă servicii de dezvoltare website-uri e-commerce fără egal.
Combinând instrumentele de dezvoltare cu cunoștințele noastre aprofundate în domeniu, cu dedicare completă, oferim la timp soluții optime, de calitate garantată, pentru a adăuga valoare afacerii tale.
Noi, conștientizăm cât de esențial este un magazin online în cadrul unei afaceri pe internet și ne dedicăm în a-ți oferi soluția supremă pentru dezvoltarea site-ului tău de e-commerce.

Procesul de dezvoltare e-commerce

Magazin Online cu Design UX Responsive, pentru orice device mobil

Panou de Administrare Complex în care editezi aproape orice îți dorești

Design Grafic și Identitate de Brand 100% Originale

Te ajutăm ca flowul de cumpărare, managementul comenzilor și customer careul să fie cât mai automatizat.
Economie de timp și bani, reducând numărul coșurilor abandonate, oferind o experință de cumpărare unică pentru clienții tăi.
Conectare la ERP și CRM
Integrări soluții de facturare
Tools-uri de urmărire utilizatori

Analiză site în format PDF
Optimizare pe orice dispozitiv
Protecție și antihack
Optimizat SEO
Plata cu cardul
Integrare curier rapid
Import export produse
Facturi fiscale PDF
Elemente native
Integrare sisteme:
majoritatea sistemelor de facturare și gestiune
Multiple metode de Plată:
Ramburs, Rate, Transfer bancar, SMS
Integrare curieri:
curieri pentru expedierea coletelor
SOLUTII ECOMMERCE COMPLEXE

Magazin Online - Marketplace

Mediul online a devenit locul ideal pentru a vinde sau a cumpăra produse sau chiar servicii. Fie că este vorba de muzică, haine, mașini sau servicii de consultanta, clienții au tendința de a căuta cele mai bune prețuri sau oferte pentru a putea alege ceea ce li se potrivește cel mai bine.

Cere oferta de pret intrebari suplimentare ?

Formular de contact

  Programatori Experți
  Echipa noastră de programatori de la EnergyStudio Agency SRL se dedică realizării proiectelor de dezvoltare web, optimizare SEO și eCommerce la cele mai înalte standarde. Fiecare proiect este meticulos construit și structurat pentru a îndeplini cerințele specifice ale clienților noștri, asigurând performanță excepțională și succes pe termen lung. Beneficiați de expertiza noastră pentru a transforma viziunea dumneavoastră în realitate digitală.
  Platformă Securizată
  La EnergyStudio Agency SRL, oferim o platformă securizată, monitorizată 24/7 de un specialist dedicat în suport și securitate cibernetică. Aceasta înseamnă că serviciile dumneavoastră sunt permanent protejate și optimizate. Prin monitorizare continuă, asigurăm funcționarea fără întreruperi și securitatea maximă a datelor, oferindu-vă liniștea necesară pentru a vă concentra pe afacerea dumneavoastră. Alege unul din planurile noastre de găzduire web premium.
  Suport VIP
  La EnergyStudio Agency SRL, ne mândrim cu furnizarea de soluții rapide și eficiente. Spre deosebire de alte companii care oferă doar suport prin email, noi punem la dispoziția clienților noștri asistență telefonică dedicată. Echipa noastră de experți este mereu pregătită să răspundă prompt și să rezolve orice problemă legată de site-uri web, optimizare SEO, eCommerce și alte servicii, asigurându-vă continuitatea afacerii.