CE TREBUIE SĂ CUNOȘTI

DESIGN CREATIV

  La crearea unui site de prezentare, analizăm profilul de business pentru a înțelege toate particularitățile afacerii tale.

  Daca îti dorești o pagina de prezentare cu informațiile esențiale despre afacerea ta, îti oferim soluții extrem de ieftine cu un design deosebit care să reflecte caracterul companiei, poziționarea pe piața, tipul de servicii oferite și care să ofere informațiile utile.
 Experiența noastră de vânzare împreună cu competențele noastre de web design vor rezulta într-un site de prezentare ușor de utilizat și elegant.
UX & UI DESIGN
Ne bazăm pe cele mai recente tehnologii și pe expertiza avansată în orice proiect, de la site-uri web pentru afaceri mici la aplicații web complexe. Te vei bucura de una dintre cele mai bune echipe IT din Romania, pregătită să creeze soluții care să contribuie la dezvoltarea afacerii tale.

Soluții Web & Dezvoltare CMS

FUNCȚIONALITATE PERFECTĂ

Ai nevoie ca site-ul tău să fie o unealtă puternică care să susțină activitatea de bază a afacerii tale? Acesta este exact ceea ce livrăm. Vom dezvolta o platformă web scalabilă care să se potrivească nevoilor tale de afaceri și să ofere noi funcționalități pe măsură ce compania ta crește.

UȘOR DE GESTIONAT

Administrarea conținutului va fi întotdeauna ușoară și intuitivă. Ai control total asupra site-ului tău. Indiferent cât de avansate sunt abilitățile tale tehnice, poți gestiona website-ul tău pentru a-l menține actualizat și relevant pentru clienți.

IEȘI ÎN EVIDENȚĂ

Dezvoltăm website-uri unice, adaptate nevoilor și preferințelor tale, pentru a te diferenția de concurență. Fiecare site creat de noi este proiectat cu atenție la detalii, astfel încât să reflecte identitatea și valorile afacerii tale. Echipa noastră de experți în web design îți oferă soluții personalizate, care să atragă atenția vizitatorilor și să creeze o experiență online memorabilă.
Link imagine
PHP Development
Oferim servicii de dezvoltare PHP pentru o varietate de proiecte: e-commerce, soluții pentru sisteme de gestionare a conținutului, SaaS, proiecte B2B sau B2C, sau aplicații specifice în funcție de industrie. Cu peste 150 de proiecte încheiate cu succes, putem spune că suntem experți în integrare, personalizare și dezvoltare PHP open-source pentru WordPress, CakePHP, HTML, CSS, Vue.js, jQuery, MySQL. Oferim sprijin și suport pe tot parcursul proiectului și vă oferim control complet în fiecare etapă de dezvoltare, începând de la consultanța PHP, până la asigurarea calității și lansare.
Dezvoltare Aplicații Business
Sisteme de facturare personalizate, Soft de management, HR personalizat, Implementare CRM personalizat, Implementare sisteme de management a conținutului Email marketing, chestionare și statistici
Dezvoltare soluții web
Dezvoltare JavaScript, Dezvoltare web open-source, Soluții Web, Integrare Web Design, Integrare WordPress Enterprise, Dezvoltare cu servicii complete
Servicii suport digital
Implementare Cpanel, Reimplementare aplicații interne, Mentenanță digitală completă, Mentenanță servere dedicate, Mentenanță linux

Ofertă de preț

Obține cele mai bune servicii de la echipa noastră. Trimite-ne detaliile proiectului tău și noi îți oferim o ofertă personalizată!
Energystudio Agency

Soluții Personalizate pentru Site-uri de Prezentare

Link imagine

Experiență și Profesionalism

Ne concentrăm pe crearea de site-uri de prezentare cu design modern și funcționalitate impecabilă. Fiecare site este construit pentru a oferi o experiență de utilizare excelentă, asigurându-se că mesajul tău ajunge clar și eficient la publicul țintă.

Link imagine

Design UX & UI

Cu o vastă experiență în dezvoltarea de site-uri de prezentare, oferim servicii de înaltă calitate, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client. Fie că ești la început de drum sau dorești să îți reîmprospătezi prezența online, te ajutăm să creezi un site care să te reprezinte cu adevărat.

Link imagine

Optimizare pentru Performanță

Site-urile de prezentare pe care le dezvoltăm sunt optimizate pentru performanță maximă, asigurându-se că se încarcă rapid și funcționează fără probleme pe toate dispozitivele. Folosim cele mai noi tehnologii și tehnici de optimizare SEO pentru a-ți crește vizibilitatea și a atrage mai mulți vizitatori.

Programatori Experți
Echipa noastră de programatori de la EnergyStudio Agency SRL se dedică realizării proiectelor de dezvoltare web, optimizare SEO și eCommerce la cele mai înalte standarde. Fiecare proiect este meticulos construit și structurat pentru a îndeplini cerințele specifice ale clienților noștri, asigurând performanță excepțională și succes pe termen lung. Beneficiați de expertiza noastră pentru a transforma viziunea dumneavoastră în realitate digitală.
Platformă Securizată
La EnergyStudio Agency SRL, oferim o platformă securizată, monitorizată 24/7 de un specialist dedicat în suport și securitate cibernetică. Aceasta înseamnă că serviciile dumneavoastră sunt permanent protejate și optimizate. Prin monitorizare continuă, asigurăm funcționarea fără întreruperi și securitatea maximă a datelor, oferindu-vă liniștea necesară pentru a vă concentra pe afacerea dumneavoastră. Alege unul din planurile noastre de găzduire web premium.
Suport VIP
La EnergyStudio Agency SRL, ne mândrim cu furnizarea de soluții rapide și eficiente. Spre deosebire de alte companii care oferă doar suport prin email, noi punem la dispoziția clienților noștri asistență telefonică dedicată. Echipa noastră de experți este mereu pregătită să răspundă prompt și să rezolve orice problemă legată de site-uri web, optimizare SEO, eCommerce și alte servicii, asigurându-vă continuitatea afacerii.