Campanii ads

MARKETING ONLINE

Suntem o agenție de marketing online care îți asigură totul în materie de servicii de marketing online - de la concept, design până la copywrite și implementare. Specialiști în Google Ads, Google Analytics - pentru promovarea site-ului tău pe Google, specialiști în Facebook Ads - pentru promovarea prin Facebook ads a afacerii tale (sau Instagram Ads - în funcție de specific), Newsletter Marketing - pentru abordarea directă a potențialilor tăi clienți.

Image

Promovare ADS

Serviciile de promovare PPC prin Google Ads te susțin în misiunea ta de a genera trafic de calitate pe site, de a crește vânzările sau de a obține leaduri și de a te conecta cu utilizatori care pot deveni clienți fideli ai afacerii tale. Cum funcționează acest lucru? Ei bine, vom crea pentru tine anunțuri de promovare online prin care să ajungi la clienții ideali chiar în momentul în care ei prezintă interes pentru serviciile sau produsele pe care le pui pe piață, chiar în momentul în care aceștia au o problemă pe care tu îi poți ajuta să o rezolve.

Campanii PPC
Afișăm reclamele targetate pentru clienții tăi exact în momentul în care aceștia caută pe Google sau în Facebook produsele sau serviciile pe care le oferi.
Data & Analytics
Raportarea traduce datele brute în concluzii clare. Analiza transformă datele și informatiile în statistici și acțiuni pentru îmbunătățirea performanței.
Automatizări
Folosim tehnologii create intern pentru automatizarea și promovarea în timp real a campaniilor de Google și Facebook Shopping Ads.
Informații

Ce este Google Ads?

Google Ads este o platformă de publicitate plătită și face parte din canalul de marketing numit PPC (sau Pay-per-Click). Aceste campanii plătite te ajută să te conectezi cu publicul tău țintă, să alegi soluțiile potrivite pentru nevoile tale de promovare și să livrezi reclame relevante, valoroase, care să le ofere potențialilor clienți răspunsul la nevoile pe care le au.