Editare FOTO - VIDEO

Editare FOTO

Folosing programe de prelucrare grafica a imaginilor, echipa noastra de design va poate oferi urmatoarele servicii:

redimensionare imagini
reglare tonalitati culori pe imagini
reglare luminiozitate imagini
reglare contrast imagini
realizare corecturi la nivel de imagine
realizare imbunatatiri calitative
realizare restaurare si refaceri imagine
formatare imagini
salvare imagini

Pe langa aceste ajustari primare, se pot realiza diverse colaje sau trucaje fotografice, cat si alte prelucrari avansate de imagine, precum: corectie de perspectiva, corectie de culoare, eliminare sau adaugare de elemente din fotografie. Daca aveti nevoie de poze de produs prelucrate pentru magazine online sau brosuri puteti apela la serviciile noastre de prelucrare foto. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne trimiteti fotografiile si lista cu modificari pe care doriti sa le efectuam. Pe langa serviciile de procesare imagini mai oferim si servicii de creatie grafica, dtp, reviste, logo, cataloage, machetare, afise promotionale, etc…

Editare VIDEO

Pentru a avea cele mai bune rezultate, o fotografie/filmare trebuie realizata avand foarte clar definit scopul ei si locul unde aceasta va fi folosita. Astfel va punem la dispozitie mai multe genuri de fotografieri ( de eveniment, reportaj, studio, de produs, panorame, prelucrare de fotografii ) si filmari ( cinematice, chrome , full hd, publicitare, efecte speciale, prelucrari )

Editorii nostri au experienta variata in domenii care includ filme, documentare, scurt metraje, drama, reclama tv, promo-uri de strangere de fonduri, video corporate. Deasemenea vom pune intotdeauna la dispozitie editorul cu cea mai relevanta experienta.

Echipa noastra combina experienta tehnica cu pasiunea pentru transformarea imaginilor in poveste.

WEB Design

Un site inseamna mai mult decat cele cateva pagini cu informatii pe care le gaseste un utilizator la adresa de Internet aleasa de tine. In spatele oricarei pagini web exista o serie intreaga de functionalitati, esentiale pentru orice antreprenor, care functioneaza in stransa legatura cu deciziile de management din compania ta. Daca iti doresti o pagina de prezentare cu informatiile esentiale despre afacerea ta, iti oferim solutii extrem de ieftine cu un design deosebit care sa reflecte caracterul companiei, pozitionarea pe piata, tipul de servicii oferite si care sa ofere informatiile utile.