Design Grafic

Grafica publicitara inseamna servicii de creatie si pregatire pentru tipar a machetelor grafice pentru ambalaje, cataloage, pliante, reviste, sigle, carti de vizita, panouri expozitionale, decorari auto si orice alt tip de materiale publicitare. Grafica publicitara trebuie sa atinga 2 scopuri: sa capteze atentia consumatorului si sa ii transmita mesajul dorit.

Printuri auto, bannere, tricouri, etc.
Pentru un succes garantat, promovarea produselor pe piața are nevoie de o susținere vizuală. Grafica publicitară trebuie să fie ușor de reținut, sa aibă impact asupra clienților. În definitiv, asta e ceea ce se numește reclamă. Este necesar ca materialul publicitar să fie de calitate și să creeze un profil unic companiei, iar noi suntem în măsură să concepem un design grafic unic și atrăgător, în ton cu imaginea firmei dumneavoastra.

Imaginea este esențială. Ea rămâne în mintea potențialului client. O frântură de logo, un slogan, o etichetă, o pungă, o broșură, o adresă web, numele unui produs sau serviciu, toate rămân undeva stocate în memoria fiecăruia dintre noi, pentru ca la un moment dat să se creeze legăturile care duc la decizia de căutare și cumpărare a produsului sau serviciului respectiv. Asa ca alege sa pui aceasta imagine pe majoritatea produselor dumneavoastra.
Apelarea la serviciile de grafică publicitară profesională este esențială în poziționarea pe piață a afacerii tale. Un grafician profesionist este nu numai un artist, dar și un matematician în același timp, care știe cu precizie care sunt rezultatele ecuațiilor din mințile clienților. El este asemeni unui constructor ce cu meticulozitate potrivește cărămizile astfel încât să clădească o imagine durabilă în timp. Asa ca in alegerea viitoarei tale carti de vizita ia legatura cu un profesionist pentru a alege inpreuna cu tine un design usor si placut.

Afise & Flayere
Tiparite pe echipemante digitale sau offset, pliantele reprezinta una dintre cele mai simple si eficiente metode de a promova serviciile firmei dvs, deasemenea afisele sunt cea mai simpla forma de publicitate stradala/ interioara.Un afis bine conceput poate prezenta, cu expunere maxima la publicul tinta.

Reviste sunt un material publicitare foarte utile pentru a va face cunoscute produsele, promotiile si serviciile firmei dumneavoastra. Designul creat de echipa noastra de graficieni se tipareste pe hartie. Hartia apoi se pliaza si se leaga la mijloc. Prinderea colilor in forma finala de catalog se face prin capsare, brosare sau spiralare – in functie de numarul de pagini. Dupa legarea catalogului aceste se finiseaza la forma finala la ghilotina electrica.

WEB Design

Un site inseamna mai mult decat cele cateva pagini cu informatii pe care le gaseste un utilizator la adresa de Internet aleasa de tine. In spatele oricarei pagini web exista o serie intreaga de functionalitati, esentiale pentru orice antreprenor, care functioneaza in stransa legatura cu deciziile de management din compania ta. Daca iti doresti o pagina de prezentare cu informatiile esentiale despre afacerea ta, iti oferim solutii extrem de ieftine cu un design deosebit care sa reflecte caracterul companiei, pozitionarea pe piata, tipul de servicii oferite si care sa ofere informatiile utile.