PASI SIMPLI PENTRU OPTIMIZARE SEO

PASI SIMPLI PENTRU OPTIMIZARE SEO

In timpul zilelor de inceput ale internetului, importantele motoare de cautare acordau foarte multa atentie linkurilor catre siteuri personale si cuvintelor cheie, cuvintelor si frazelor pe care acel website le folosea pentru a-si descrie continutul in speranta ca ele se potrivesc cu termenii pe care utilizatorii ii folosesc in cautare. Astazi, optimizarea motorului de cautare nu consta doar in optimizarea website-ului cu cuvinte cheie, dar si in crearea de continut in jurul conceptelor care permit motorului de cautare sa ofere rezultate mai bune intr-o retea incarcata.

Pentru a continua sa furnizeze raspunsuri de incredere, motoarele de cautare isi imbunatatesc constant algoritmii pentru a deveni mai inteligente si mai intuitive. Google sustine ca algoritmii sai folosesc peste 2000 de factori pentru a indexa continut web care sa potriveasca cele mai relevante pagini web cu cuvintele cheie folosite in cautare. Mai mult, acesti “paianjeni” nu doar creeaza legaturi pentru cuvintele cheie relevante, dar de asemenea indexeaza continut legat de comportament, categorie, demografie si de localizare.

In timp ce optimizarea unui site web pentru a se potrivi cu mai mult de 200 de valoride cautare poate parea coplesitoare, exista metode simple pe care le puteti urmari pentru a imbunatati statistica de cautare a site-ului dumneavoastra. Daca SEO este ceva nou pentru dumneavoastra, EnergyStudio va vine in ajutor cu pachete si campanii de optimizare foarte accesibile.Nu trebuie decat sa ne contactati si impreuna putem gasi solutia cea mai potrivita.

  1. Studiem tehnicile SEO pe care concurenta le aplica

Inainte de a incepe o campanie SEO studiem website-urile concurentei si vedem cum se claseaza fata de al dumneavoastra in topul cautarilor. De asemenea, organizam un studiu pentru a determina care sunt termenii de cautare pe care ei ii folosesc frecvent cand vor sa va gaseasca online. Outspken Media, SEOPad si Pushfire, alaturi de alte firme, ofera consultatii si studii SEO contracost, dar va ofera si raporturi sau sfaturi gratuite pentru a va ajuta sa porniti.

Odata ce am determinat care sunt cuvintele cele mai folosite, le integram unde se potrivesc cel mai bine in site: de exemplu in Titlul paginii, in URL, sau chiar si in interiorul textului. Programul Keyword Planner de la Google (denumit intainte Keyword tool) va permite sa cautati sugestii de cuvinte cheie si sa analizati eficacitatea unei campanii online. Pentru a accesa Keyword Planner trebuie doar sa va faceti cont Google AdWords.

  1. Curatam codul website-ului

Daca aveti cunostintele de baza in HTML si CCS, atunci asigurarea ca site-ul dumneavoastra are un cod curat este esential pentru a-l putea face mai usor de gasit online. Folosirea unui cod HTML organizat si folosirea CSS pentru a evita elementele HTML invechite va arata motorului de cautare ca siteul dumneavoastra este de incredere si nu de calitate slaba.

Pe langa pasii de baza (precum inserarea de cuvinte cheie si link-uri de calitate in continut), mai sunt cateva practici HTML care va pot ridica in topul cautarilor. Folosirea de tag-uri in imagini. Cand un site nu poate prezenta o imagine (daca browser-ul nu este compatibil, sau pur si simplu utilizatorul alege sa nu downloadeze imaginile), tag-urile ofera o descriere a imaginii; asta poate contribui la ridicarea in top.

In plus, desi Google nu le mai foloseste pentru a clasifica site-urile, multe alte motoare de cautare inca folosesc metadate legate de cuvintele cheie pentru a cataloga paginile dumneavoastra. Prin metadate ne referim la cuvintele incorporate in codul HTML dar care nu sunt vizibile cititorilor. Asta permite site-ului sa incarce un numar de cuvinte cheie fara sa afecteze negativ calitatea continutului. Nota: Desi adaugarea de cuvinte cheie in cod este o practica buna, incarcarea lui cu cuvinte irelevante este o practica inselatoare care cel mai probabil va rezulta intr-o interzicere din partea motoarelor de cautare.

3.  Ne gandim la o strategie asupra continutului

Noi EnergyStudio va putem pune in aplicare o tehnica SEO. Cream si publicam continut de marketing care sa si atraga clientii dar sa fie si usor de gasit online. Producand continut relevant care sa mareasca procentul de vanzari duce la construirea unui brand online puternic care va va imbunatatii credibilitatea, intarii legatura cu clientii si prezenta pe piata.

Textul informativ care contine si cuvinte cheie relevante este doar fundatia pentru o stratedie solida de optimizare. Motoarele de cautare vor de asemenea sa vada ca site-ul tau este constant actualizat; daca continutul site-ului ramane stagnant ratingul cautarilor va scadea. Un alt factor important in ratingul cautarilor este numarul si calitatea link-urilor: daca folosesti link-uri de la siteuri serioase( si invers), asta arata ca ei furnizeaza continut folositor si ca domeniile lor pot fi de incredere.

Cand realizam continutul de marketing, trebuie de asemenea sa ne gandim cum profilul tau media va influenta rezultatele cautarior. Motoarele de cautare au inceput sa incoroporeze semnale de la Facebook, Twitter, Google+ si alte retele de socializare pentru a masura popularitatea, influenta si autoritatea brand-urilor online. In timp ce optimizarea motoarelor de cautare este cu siguranta importanta, crearea de continut care impinge oamenii sa raspandeasca vestea, fie ca este vorba de un articol interesant sau un concurs captivant, ar trebui sa ramana in topul prioritatilor in campania ta digitala de marketing.

Pentru final, explorati retelele sociale precum Meetup.com, care listeaza nenumarate evenimente in domeniu precum marketingul digital, SEO, marketingul motoarelor de cautare si alte specialitati. In plus, blogurile SEO si forumurile precum HIgh Rankings Forum si Moz Q&A Forum ofera sfaturi gratuite si va pot salva timp si bani cand evaluati cea mai buna tactica SEO pentru optimizarea siteului dumneavoastra.

 Pachete recomandate pentru Campanii SEO

(Pachetul Recomandat pentru performanta maxima):

 

–  Consultanta si solutii de promovare direct din departamentul Google de la Varsovia

– Creare continut unicat pentru SEO si dezvoltarea SEO pentru 1 an de zile

-SEO on page plus off page

– Creare spot video publicitar ( de asemenea va ajutam sa il promovati online pentru a va face cunoscuta afacerea printr-o prezentare profesionala)

– Creare Newsletter saptamanal pentru oferte/produse care doriti sa le prezentari clientilor dvs.

– Suport 12 luni

– Creare campanii Google cat si asistenta( bugetul pentru campanii depinde strict de dvs.)

-Creare plus design bannere online si/sau flyere,carti de vizite, identitate grafica

– La cerere includem si redesign logo/ branding

 

Acest abonament este creat pentru a va dezvolta business-ul online fara o investitie mare la inceput si pentru a va usura munca dvs. Noi facem totul pentru dvs.

Postări asemănătoare
Lasă un Răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile necesare sunt marcate *