optimizare seo

optimizare seo

Ai auzit de SEO ? Atunci probabil esti convins ca SEO functioneaza foarte bine pentru foarte multe tipuri de afaceri online insa va intrebati de ce este atat de important.

1. SEO ii ajuta pe oameni sa gaseasca site-ul dvs. • Site-ul dvs. este primul punct de contact cu publicul online. Noi putem genera leads, putem atrage potentiali clienti, parteneri sau investitori. • Daca oamenii nu iti pot gasi site-ul, atunci nu este bun de nimic iar SEO joaca un rol extrem de important aici. • In SEO nu mai este vorba doar de pozitionarea unui site pe primele pozitii, de obtinerea mai multor clicuri sau de pastrarea optima a ratei de respingere. Un SEO modern si eficient se mai bazeaza pe obiectivele si pe strategiile companiei.

2. SEO are o importanta semnificativa in Social Media Esti implicat in Social Media ? • Continutul distribuit de catre utilizatorii de pe retelele de socializare sunt direct legate de parametrii specifici SEO cum ar fi titlu si meta descrierea. Aceste lucruri le vedeti atunci cand oamenii distribuie un link. • Prin SEO, veti putea obtine controlul asupra ceea ce oamenii citesc si in acelasi timp, veti obtine mai multa autoritate in retelele sociale cu ajutorul unor titluri si meta descrieri mai concise si mai atragatoare astfel incat sa il faca pe utilizator sa acceseze pagina dvs.

3. SEO este o strategie pe termen lung • SEO poate aduce rezultate rapide si are un avantaj serios fata de alte tehnici de marketing deoarece acesta ofera un ROI in curs de desfasurare pe un termen lung. • In timp ce PPC (Pay per click) si alte metode de publicitate duc rapid la un trafic substantial, ele sunt de asemenea si scumpe. • Cu o analiza corecta SEO, puteti sta pe prima pagina de rezultate chiar ani de zile fara a cheltui alti bani pe viitor.

4. SEO duce si la vanzari offline • Un studiu facut in 2008, a constatat ca 86% dintre consumatori folosesc internetul pentru a gasi companii locale de la care sa cumpere offline. Este motivul pentru care cele mai multe intreprinderi offline nu isi pot permite sa ignore marketing-ul online iar SEO formeaza piatra de temelie a strategiei acesteia.

5. SEO aduce trafic relevant cu un potential ridicat de conversie • Printr-o analiza a cuvintelor cheie, se poate indentifica cat de mare este o anumita piata, cat de multi oameni sunt in cautarea unui cuvant cheie si intentia din spatele cautarii a unui cuvant cheie. • Traficul web obtinut de la o campanie SEO de calitate are un potential ridicat de conversie prin abordarea preocuparilor publicului tau, prin construirea increderii si prin perspectivele convingatoare ca firma ta este cea mai potrivita prin ceea ce ofera.

Postări asemănătoare
Lasă un Răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile necesare sunt marcate *