Ce este un video spot ?

Ce este un video spot ?

In aceasta perioada de consum, se utilizeaza din ce in ce mai des promovarea si popularizarea firmelor, produselor si serviciilor prin intermediul spoturilor publicitare.
Spotul sau clipul este un scurt mesaj publicitar audiovizual care este difuzat la radio, televiziune, retele sociale, internet. Practic, acesta este un film comercial transpus pe un suport film sau video si are drept scop promovarea unei firme sau popularizarea unui produs sau a unui serviciu.

Spotul publicitar se realizeaza doar la cererea clientului, in functie de cerintele acestuia. Acest fapt ne poate induce in eroare pentru incadrarea spotului in categoria bunurilor sau in categoria prestarilor de servicii.

Durata uzuala: 3-5 secunde (V. flashy advertising), 7-10 (format scurt), 15, 20, 25, 30, 45, 60 secunde – ajungand si pana la doua-trei minute sau mai mult (spre exemplu, un spot TV de 30 secunde pe film de 35 milimetri are o lungime de 13,68 metri si include 750 imagini primele 20 imagini ale unui film publicitar trebuie sa fie mute). V. clip publicitar video/TV.

 

 

Echipa noastra de profesionisti va poate ajuta pentru a concepe şi realiza spotul video la preturi foarte convenabile.

Putem face animatii simple sau complexe, de asemenea putem realiza filmari sau putem face poze profesioniste pe care sa le folosim la productie. Avem tot echipamentul tehnic si mai ales experienta pentru a produce spoturi video profesioniste. Vom stabili împreuna un scenariu al spotului, astfel incat sa evidentiem cat mai bine mesajul pe care doriti sa-l transmitem.

De asemenea, reclama poate fi difuzata si sub forma de colaj imagini, advertorial sau rubrica personalizata (rubricile deja existente in program pot fi branduite cu logo-ul companiei dumneavoastra), ceea ce reduce costurile de productie video.

Postări asemănătoare
Lasă un Răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile necesare sunt marcate *