CAT COSTA UN SITE WEB?

CAT COSTA UN SITE WEB?

Costul dezvoltarii unui site nu este un cost fix. Multi dintre clientii nostri ne adreseaza aceasta intrebare. Raspunsul este simplu. Costul unui site depinde de cerintele clientului. Pentru a stabili pretul, clientul trebuie sa puna la dispozitie toate informatiile si materialele necesare implementarii site-ului. Ulterior se face o analiza si o evaluare a functionalitilor care se doresc, dupa care se calculeaza pretul final.

Pretul final se calculeaza in functie de timpul necesar finalizarii proiectului. Fiecare companie poate avea tarife diferite pentru ora de programare. Acestea depind de foarte multi factori. Unul dintre acestia il reprezinta segmentul de piata din care face parte clientul. De exemplu pentru clientii din Romania se ofera un pret raportat la nivelul economic al tarii, insa pentru clientii din alte tari mult mai dezvoltate preturile sunt mult mai mari.

COSTURI IN FUNCTIE DE SERVICII?

Ca in oricare alt domeniu si in industria IT pretul serviciilor depind atat de calitatea acestora cat si de garantia oferita. Fiecare companie are atat tarife proprii cat si strategii diferite de abordare al clientilor.

In concluzie pentru a obtine un pret cat mai exact pentru realizarea site-ului sau oricarui alt tip de serviciu web design este recomandat sa se cunoasca foarte bine cerintele.

Postări asemănătoare
Lasă un Răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile necesare sunt marcate *